maanantai 12. huhtikuuta 2010

Pedofiliaskandaali peittää alleen suurimman skandaalin - itse katolisen kirkon

... Ymmärrättekö nyt, miksi nämä samaiset barbaariset Rooman papit lyövät hämmästyttävän tarkalla ajoituksella vapaamuurarijohtoisen massamediansa kautta silmillenne riemumielin hyväksikäyttämiensä lasten kipeän muiston?

Sillä, jos pahin rikos on väkivalta ja seksuaalinen hyväksikäyttö lapsia kohtaan, kaikki muut rikokset voidaan antaa anteeksi ja unohtaa, erityisesti kahden verisen maailmansodan ja vallankumouksen lietsominen ja niistä aiheutunut 80 miljoonan ihmisen kuolema, vai pitäisikö sanoa, ihmiskunnan historian hirvittävin, maanosan laajuinen uskonnollinen puhdistus, joka toi paavinistuimelle Euraasian ja maailman yliherruuden.
-Avles


The Amber Path

Ei kannata siis odottaa innoissaan, että Vatikaanin taustavoimien kaikella todennäköisyydellä käynnistämä sinänsä pöyristyttävä pedofiliaskandaali pelastaisi maailman heiltä itseltään. Todellinen skandaali on katolinen kirkko itse ja sen verinen historia. Ja nämä samaiset taustavoimat tulevat jatkamaan siitä, mihin jäivät, vaikka paavi Benedictus ja katolisen kirkon kulissit tulisivat rymisten alas.

Muistattehan, että jesuiittojen ja Rooman kirkon onkin tuhottava kulissinsa katolilaisuus, kuten kaikki muutkin uskonnot, jotta voivat hallita uutta lusiferista maailmaa uudessa valepuvussa.
-Craig Oxley


Ytimeltään okkultistinen jesuiittaveljeskunta on johtanut hanketta, joka vie maailmaa kohti uutta järjestystä, jonka keskeisin elementti on lusiferinen maailmanuskonto. Tätä uutta maailmaa on tarkoitus johtaa Jerusalemista käsin, jossa ennustuksien mukainen viimeinen paavi tulisi hallitsemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti